La Lupeni, se pregătește startul Cupei Straja la minifotbal

Stadionul ”Minerul” din municipiul Lupeni va găzdui, în perioada 24-26 august 2018, o nouă competiție sportivă destinată iubitorilor de fotbal din această localitate.

Astfel, aici, în organizarea Asociației Club Sportiv (ACS) Sorii Juniors, coordonată de antrenorul Sorin Bejan, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al municipiului Lupeni, se vor desfășura o serie de partide de minifotbal, n cadrul turneului dotat cu ”Cupa Straja”.

”Sportul constituie una dintre activitățile care au fost, sunt și vor fi îndrăgite de locuitorii Lupeniului, de toate vârstele. Acesta este un motiv în plus pentru ca noi, administrația locală, să susținem activitatea sportivă în municipiul Lupeni, mai ales atunci când este vorba de copii și tineri implicați în derularea unor evenimente sportive cum este și cel pe care ne pregătim să-l găzduim în perioada 24-26 august, la stadionul din Lupeni. Felicit organizatorii acestui eveniment sportiv și îi invit pe iubitorii de fotbal din municipiul Lupeni să vină în număr cât mai mare la stadion, pentru a-i încuraja și aplauda pe fotbaliștii juniori participanți la ediția din acest an a Cupei Straja la minifotbal”, a declarat primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

[slideshow_deploy id=’27028′]