Muzică populară și distracție la Festivalul Berii de la Petroșani

Începând de vineri, 24 august și până duminică, 26 august, municipiul Petroșani găzduiește  nouă ediție a Festivalului berii. Evenimentul este organizat de firma de impresariat artistic Media Press Event, condusă de apreciatul on de televiziune Ionuț Drăgotesc, în parteneriat cu Primăria municipiului Petroșani.

Potrivit unei hotărâri adoptate de Consiliul local al municipiului Petroșani, instituția publică va asigura doar amplasamentul pentru organizarea festivalului, precum și cheltuielile cu utilitățile (energie electrică, apă, canalizare etc.). Costurile integrale de organizare a spectacolelor care vor fi organizate cu acest prilej vor fi suportate de firma parteneră.

Pe parcursul celor trei zile de spectacole, pe scena ”Festivalului berii” de la Petroșani vor urca o seamă de artiști locali dar și invitați precum: Lena Miclăuș, Claudia Ghițulescu, Septimiu Marișca, Leo Cosma, Luke și formația, Cornel Todea, Vlad Teodosiu Păducel, Andrei Popa, Ansamblurile folclorice ”Bujorii Muntelui” și ”Jienii Petroșaniului” ș.a.m.d. Spectacolele artistice vor avea loc pe scena amplasată în zona Teatrului ”Ion D. Sîrbu” cu începere de la ora 19,30 (în zilele de vineri și sâmbătă), respectiv de la orele 17,00 (duminică).

Potrivit organziatorilor, Festivalul Berii își propune să strângă comunitatea locală în jurul unor mari artiști ai cântecului popular, dar și în jurul unor artiști ai Văii Jiului din ce în ce mai prezenți și mai apreciați peste tot în țară. În același timp, evenimentul este un prilej de bucurie și socializare pentru cetățenii municipului Petroșani și nu numai.

[slideshow_deploy id=’36591′]