Fundația Noi orizonturi sprijină proiectele propuse de tinerii Văii Jiului pentru dezvoltarea turismului

Fundația Noi Orizonturi din Lupeni lansează apelul de înscriere a tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani, în proiectul ”Tineri implicați în dezvoltarea comunitară participativă a Văii Jiului”.

Astfel, membri ai oricărui club de voluntariat din Valea Jiului care cred cu tărie că turismul este soluția pentru revitalizarea acestei zone, sunt așeptați, în perioada 21-23 septembrie,  să se alăture Fundației Noi Orizonturi Lupeni. Sub egida acestei asociații, în perioada amintită, va avea loc în Straja o întâlnire prin care se va crea contextul perfect pentru a concepe propuneri de proiecte ce vor contribui la dezvoltarea turismului activ din orașele Lupeni și Petroșani. Organizatorii dau asigurări că, la această întâlnire, participanții vor primi feedback pentru ideile echipei lor și vor avea șansa de a-și prezenta propunerile în fața oamenilor de afaceri și a autorităților locale din Valea Jiului. Mai mult, cele mai interesante proiecte vor fi ”adoptate” și astfel resursele, dar și aprobările necesare pentru implementarea lor vor avea mai multe șanse de succes.

Următorul pas va presupune ca până în 21 octombrie proiectul adoptat, să fe pur efectiv în practică, alătri de echipa aleasă, de finanțatori și autoritățile locale din Valea Jiului.

”Așadar, dacă ai între 14 și 35 de ani și ești din Valea Jiului, completeză formularul de înscriere până duminică, 09 septembrie, ora 23.59. Vei primi răspunsul cu privire la selecția ta în data de 11 septembrie 2018. Pentru întrebări și informații suplimentare, scrie un email la adresa: elena_parvan@noi-orizonturi.ro.”, se arată într-un comunicat al Fundației Noi Orizobturi, primit la redacție.

[slideshow_deploy id=’24093′]