Spitalul din Hunedoara- reabilitat cu peste 23 de milioane de lei

Contractul de finanțare a fost semnat de primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, la Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Vest, și prevede eficientizarea energetică a Spitalului Municipal „Dr. Alexandru  Simionescu” Hunedoara.
„Prin acest proiect ne dorim diminuarea costurilor cu încălzirea spitalului, iar din banii economisiți vrem să facem alte investiții aici, cum ar fi îmbunătățirea condițiilor din spital și achiziționarea de aparatură medicală performantă”, declară Dan Bobouțanu. Acesta este al cincilea proiect finanțat pe fonduri europene, din cele  21 de proiecte depuse la ADR Vest. Suma totală a acestor proiecte este  de peste 67 de milioane de euro.

Proiectul „Eficientizarea energetică a Spitalului Municipal „Dr.  Alexandru Simionescu” Hunedoara” este finanțat prin POR 2014-2020 și a  fost depus la ADR Vest în data de 28.06.2017. Valoarea totală a proiectului este de 23.176.966,66 lei, acesta  derulându-se pe o perioadă de 42 luni (septembrie 2018 – martie 2022).

Eficientizarea energetică a Spitalului Municipal „Dr. Alexandru  Simionescu Hunedoara” are drept scop reducerea consumurilor energetice  din surse convenționale.

[slideshow_deploy id=’27028′]