Ați pierdut cardul național de sănătate, vi s-a furat sau deteriorat? Iată ce trebuie să faceți pentru a obține un nou card

Ca urmare a pierderii/furtului/defecțiuni tehnice/deteriorării cardului național de sănătate, tot ceea ce trebuie să faceți este să depuneți la sediul Casei de Asigurări de Sănătate Hunedoara cererea tip pentru eliberarea unui card duplicat, însoțită de documentele necesare: copie după cartea de identitate/buletin de identitate, card (în cazul deteriorării, defecțiunilor tehnice, refuz utilizare), copie certificat căsătorie/sentinţă divorţ (în cazul modificării datelor personale de identificare) precum şi dovada plăţii contravalorii noului card naţional.

Plata aferentă eliberării cardului duplicat se poate face prin mandat poștal sau cu ordin de plată în contul de mai jos.  De asemenea plata se poate efectua direct la casieria unitătii. Suma care trebuie achitată este de 15,26 lei.

Beneficiar: CASA DE ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE HUNEDOARA
CUI:  11319740
Cod IBAN:  RO39TREZ3665005XXX000091  Trezoreria operativă Municipiul Deva

După depunerea documentelor vi se va elibera o adeverință înlocuitoare a cardului. Noul card va fi tipărit și emis titularului la adresa de domiciliu prin Poștă.

Pentru informatii suplimentare vă rugăm să ne contactați la nr. de telefon 0254/219280, tasta 2 + 1 sau la sediul instituţiei situat pe strada 1 Decembrie, nr.16 – Deva.

[slideshow_deploy id=’13835′]