Ce temperaturi vor fi și ce schimbări aduce vremea în intervalul 1-7 octombrie.

Meteorologii au anunțat prognoza meteo pentru săptămâna viitoare 1-7 octombrie 2018. Frig și ploi la începutul primei săptămâni din octombrie, după care vremea se va stabiliza

A doua lună de toamnă aduce temperaturi apropiate de nivelul perioadei, resprectiv, cu 5-7 grade mai mici decât în luna septembrie. Zilele se mențin însorite, însă nopțile devin tot mai reci. Potrivit prognozei meteo INMH, valorile termice în unele săptămâni de prognoză pot fi mai ridicate decât normalul perioadei. Precipitațiile sunt mai sărace în luna octombrie, iar în majoritatea zonelor ţării apare fenomenul de brumă.

Mediile valorilor termice se vor situa în apropierea normei climatologice a săptămânii în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric se va încadra în limitele normale ale perioadei în jumătatea de nord-vest a teritoriului, cu posibilitatea de a fi ușor excedentar local în sud-est.

Prognoza meteo săptămâna viitoare.

În prima zi din săptămână se înregistrează ploi și temperaturi în scădere în toată țara. Ploile se retrag de marți, 2 septembrie, iar temperaturile se stabilizează la valori apropiate datei la care ne află.

 a1.ro

[slideshow_deploy id=’20328′]