Undelucrăm.ro – Platforma de recrutare lansează un comparator de salarii. Va fi dezvoltată o secţiune dedicată studenţilor şi celor aflaţi la început de carieră

Platforma online Undelucrăm.ro a anunţat lansarea Salariometru, un instrument online prin care angajaţii îşi pot compara în timp real salariul actual cu cel al altor angajaţi cu funcţii similare.

Costin Tudor, fondator Undelucram.ro, a spus pentru ZF că următorul pas este să dezvolte o secţiune dedicată studen­ţilor şi celor aflaţi la început de carieră.

„În aceeaşi notă vom continua dezvolt­area soluţiilor pentru angajatori astfel încât aceştia să poată atrage ta­lente mai uşor. În plus, în viitorul apro­piat luăm în considerare dezvol­tarea unei aplicaţii mobile, soluţii de job matching şi machine learning”, a spus pen­tru ZF Costin Tudor, fondator al Undelucrăm.ro, un instrument online pentru căutarea şi compararea salariilor din România.

În prezent, domeniile care au înre­gistrat cele mai mari salarii sunt industria IT şi managementul. Astfel, cele mai mici salarii care se regăsesc pe comparatorul Salariometru sunt în vânzări, unde un asistent vânzări poate câştiga 1.000 de lei, serviciu clienţi, unde un customer service poate primi un salariu de 1.100 de lei, industria HoReCa, unde un ajutor de bucătar are un salariu de 1.050 lei şi logistică, unde un operator logistică poate câştiga 1.100 de lei, arată datele transmise de compania de recrutare online.

zf.ro

[slideshow_deploy id=’24093′]