Capul sus,PSD !

Complotul international,constituit inainte de 1989 ,nu si-a incetat activitatea impotriva Romaniei nici astazi si,lucru sigur,nu-si va trage obloanele nici in viitor.

E drept, ca din acest complot s-au retras agentii Rusiei,noul tar de la Kremlin -Vladimir Putin- dandu-si rapid seama ca predecesorii sai ,Eltan si Gorbaciov,au adus mari prejudicii de securitate Estului european dar,in primul rand Rusiei.Este limpede azi ca toata tevatura cu „pericolul comunist”,cu „ateismul socialist ” ,cu” desfigurarea satului romanesc” de catre Ceausescu personal, cu „infometarea poporului ” erau vorbe in vant,manipulatorii. Pacalirea unui popor intreg,a unei parti insemnate a cetatenilor Europei de Est a avut ca scop acapararea bogatiilor fostelor state socialiste, transformarea acestei intinse zone geografice intr-o piata de desfacere a produselor occidentale ,dezbinarea si inrobirea popoarelor ,distrugerea Natiunilor si disparitia familiei si a religiei crestine.Complotul despre care vorbesc trudeste din greu permanent.Printr-o propaganda mincinoasa,prin cheltuirea unor sume uriase de bani pentru intretinerea unor divizii de oengisti,prin atragerea de agenti din randurile structurilor de forta ale statelor estice,prin manipulari grosolane cu sprijinul unei prese finantate din afara,prin interventia directa a ambasadorilor in luarea deciziilor politice ,economice si juridice complotistii vestici au reusit sa-si atraga,contra-cost, un numar mare de lachei,cei mai multi din randurile intelectualilor ,militarilor,politicienilor.minoritatilor nationale,sexuale si religioase.
PSD,unica forta politica autohtona care mai tine piept acestor hulpavi democrati mascati, este pus la zid,zi de zi,noapte de noapte, pentru ca apara interesele Romaniei si vrea ca romanii sa iasa din sclavia moderna impusa de mondialisti. Si cum stim cu totii,actiunea tactica de a paraliza o armata porneste de la uciderea comandantului. Liviu Dragnea este improscat cu noroi 24 de ore din 24 de catre propaganda complotului occidental,spre stupefactia oamenilor normali din Romania.In realitate, Liviu Dragnea nu are nici o vina pentru a fi pus la zidul infamiei. El,ca si Ceausescu la vremea lui, nu accepta sa ia lectii de democratie de la niste lideri europeni care mint si manipuleaza masele de oameni cu usurinta cu care respira. Si,culmea ! tot ei ,tartorii decaderii Vestului , critica atitudinea demna a unor parteneri. Lasand la o parte desele schimbari de guvern si unele minusuri in comunicarea cu poporul,din pacate costisitoare pentru imaginea partidului,Liviu Dragnea si PSD,includ aici si guvernul ,au actionat de cand au venit la putere in favoarea Romaniei si in avantajul oamenilor si al firmelor romanesti. Ca om neinregimentat politic,afirm cu responsabilitate ca dupa ultimele alegeri parlamentare,romanii au simtit pentru prima data ca guvernantii se gandesc si la cei multi,nu doar la salariile si pensiile magistratilor,militarilor,diplomatilor si demnitarilor.S-au platit salariile restante la profesori,s-au marit apoi salariile acestora.medicii si asistentele au primit ceea ce meritau mai demult pentru a nu mai pleca in Occident,cei din sistemul militar,din cultura si din administratie au salarii marite,pensiile au crescut la toate categoriile de pensionari,s-au dat tichete de vacanta la toti bugetarii,aspect benefic si pentru oameni si pentru economie, s-a redus TVA ,marit de Basescu si Boc, au fost reduse nivelurile tva la unele alimente de baza si s-au diminuat unle impozite si taxe. Firmele mici si mijlocii,majoritatea cu capital romanesc, platesc un impozit pe venit de 1%.Studentii au gratuitate in transportul pe CFR,indemnizatia copiilor s-a marit,guvernul suporta dobanda la unele credite pentru tinerii studiosi,Viorica Dancila a demonstrat,pentru prima data in aproape trei decenii de sclavie,ca politicienii Romaniei pot fi si demni si curajosi in fata stapanilor din UE,chiar in ineficientul parlament european.Toate astea fac din PSD un partid apropiat de oameni. Numai ca lacheii globalismului din fruntea gulagului UE nu accepta oameni demni ,patrioti,iubitori de Neam si de glie. Satanistii globalismului occidental nu permit dezvoltarea in nici un stat membru a politicienilor cu coloana vertebrala si a partidelor necontrolate de institutiile lor mizerabile.Ei vor doar indivizi supusi orbeste,partide si parlamente care aplica ad-literam tot ce vine dinspre cocina UE.Si daca mai apar lideri ca Orban,ca Mateo Salvini,ca Dragnea, sunt taxati imediat extremisti,pro-rusi,desueti etc.
Ce ma irita pe mine cel mai tare nu este comportamentul Vestului,lacomia lui dupa bogatiile altora,manipularile vizibile de indobitocire a cetatenilor prin spalarea creierelor tinerilor,ci lipsa de reactie a conducerii PSD la toate aceste manevre fara temei occidentale. Liderii si comunicatorii PSD se comporta precum sparing-partenerii din box.Desi cu totii simt ca adversarul joaca necinstit de la un capat la altul,ca utilizeaza lovituri sub centura,PSD tace ,de parca ar avea vreo obligatie pe vecie sa suportam cu totii comportamentul imperial al depravatilor din Vest. PSD nu riposteaza pe masura fortei sale si a sustinerii de care se bucura din partea romanilor, la atacurile grosolane ale Occidentului,la manipularile care conduc la o imagine falsa despre Romania. PSD nu-si mai prezinta de multa vreme realizarile economice si sociale.In schimb,este un bun incasator. Toate jafurile din PNL,PMP, si toti desfranatii din USR,gasti politice cu viziuni catastrofice pentru tara, ataca PSD la toate ceasurile zilei. Si chiar daca sagetile lor sunt din paie,efectul pe termen lung trebuie luat in calcul. Aici sunt vinovati toti cei din conducerea PSD. Este inadmisibil ca PSD sa nu aiba un purtator de cuvant pe masura,care sa prezinte zilnic ce face PSD, ce face guvernul,ce fac primarii si consilierii PSD in teritoriu.Apoi, trebuie ca acest important comunicator sa dezvaluie existenta manipularilor indreptate impotriva Romaniei ,dar si a manipulatorilor.Cu nume de ticalosi,divulgand finantari occidentale pentru dezbinarea romanilor etc .Liderii PSD trebuie sa arate cu degetul spre capii structurilor de forta-SRI,DNA,Parchet general- care se afla in slujba altora si nu a romanilor. Basca faptul ca mai trebuie luate si masuri cu acesti tradatori de tara care sunt hraniti de Poporul Roman ,dar ei servesc interese straine.PSD trebuie sa spuna Poporului, cu curaj,ca UE a devenit o cloaca condusa de betivi, de profitori,de depravati,de drogati,de lachei ai unor organisme si grupuri oculte care urmaresc cu totul alte scopuri decat cele dorite de oamenii normali.Si atunci PSD ar iesi din defensiva inexplicabila pentru un partid care ,intr-un timp scurt, a reusit sa faca pentru romani lucruri pe care nici un guvern din ultimii 28 de ani nu le-a facut. Dar pentru asta trebuie sa spuna adevarul Poporului,indiferent de ceea ce palavragesc imbuibatii si depravatii lideri europeni.

Sursă Ilie Neacsu Facebook

[slideshow_deploy id=’36591′]