Condamnat pentru furt

Bărbatul a fost acuzat de furt și tentativă într-un dosar instrumentat de procurorii petroșăneni. Acesta acționa în Valea Jiului alături de doi minori, gruparea fiind destructurată de polițiști în primăvara acestui an.

Cei doi minori au scăpat de răspunderea penală, însă nu și cel considerat „capul” grupării de spărgători. Recidivistul de 22 de ani, din Lupeni, G. Adrian-Bogdan, a primit mai multe condamnări cuprinse între șase luni și un an de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat ori tenatativă. În urma contopirii pedepselor și adăugarea unui spor, recidivistul a fost condamnat la 1 an şi 5 luni închisoare.

Anchetatorii au stabilit că bărbatul împreună cu complicii minori au furat din mansarda unui garaj un televizor LCD, un monitor de calculator, un sistem audio  și o chitară acustică, cauzând un prejudiciu în valoare de 2.000 de lei. Au mai furat un autoturism, au încercat să-l pornească dar nu au reușit și l-au abandonat după ce l-au împins câteva sute de metri.  Pe de altă parte, G. Adrian Bogdan a mai fost condamnat pentru infracțiuni asemănătoare și abia scăpase de un alt dosar în care a fost cercetat tot pentru furt.

[slideshow_deploy id=’13837′]



(Următoarea știre) »