Provizii de iarnă SRL – De la Petrila la Beijing

Înfiinţată prin Start-Up Nation, Provizii de iarnă SRL continuă parteneriatul cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat (MMACA) în cadrul Programului de internaţionalizare.

Societatea Provizii de iarnă SRL şi-a promovat produsele traditionale românesti în cadrul târgului de produse organice CHINA INTERNATIONAL ORGANIC & GREEN FOOD EXPO 2018 (CIOGE), desfăşurat la Beijing, în perioada 16-18 noiembrie 2018:

“Obiectivul nostru a fost acela de a intra cu produsele noastre pe piaţa asiatică”, au declarat reprezentanţii firmei.

Produse manual la Petrila, Hunedoara, fără coloranţi şi conservanţi, zacusca de vinete, zacusca de ghebe, zacusca de fasole, magiunul de prune cu nuci, dulceaţa de măcese, dulceaţa de zmeură, dulceaţa de afine au stârnit interesul comercianţilor şi proprietarilor de magazine din China. Discuţiile demarate la Beijing au continuat după finalizarea târgului, urmând să fie încheiate înţelegeri ferme.

“De Programul de internaţionalizare am aflat de pe pagina de internet a ministerului, anul trecut participand la un târg de turism cu altă societate a noastră, la Rimini, în Italia”, au declarat reprezentanţii firmei.

Societatea Provizii de iarnă SRL a luat fiinţă în anul 2017, prin programul Start-up Nation.

[slideshow_deploy id=’19661′]