Concert ”Din suflet pentru suflet de copil”, sub egida Casa Pro Urbis, la Petroșani

Asociația Casa Pro URBIS din Petroșani a organizat și în acest an tradiționalul concert caritabil, în cadrul căruia fondurile strânse din vânzarea biletelor vor constitui un cadou al comunității locale din Petroșani pentru activitățile Asociației ”Casa Pollicino”.

Concertul a avut loc în ambianța deosebită a Restaurantului ”La Belle Epoque” din Petroșani, sub genericul ”Din suflet pentru suflet de copil !” Potrivit președintelui Asociației Casa Pro Urbis, Eduard Wersanski, anul acesta concertul a fost susținut de elevii secției de muzică a Școlii gimnaziale ”I.G. Duca” din Petroșani. Astfel, pe scenă au urcat: Radu Török, Andrei Ititesc, Andreea Ititesc, Delia Maria Stana, Alessia Goldan, Adonia Antonescu, Zsolt Kutași și Alexandru Iacob.

”Așa cum ne-am așteptat, copiii au cântat și ne-au încântat cu performanțele lor artistice deosebite, cu talentul și sensibilitatea interpretării, motiv pentru care le mulțumesc. De asemenea, le mulțumesc tuturor celor care au răspuns invitației noastre și au participat la acest concert caritabil, prin care dorim ajutorarea copiilor speciali ai Asociației de Voluntariat ”Casa Polliccino” Petroșani”!, a declarat Eduard Wersanski, președintele Asociației Casa Pro Urbis din Petroșani.

[slideshow_deploy id=’13837′]