Circulație fără probleme pe drumurile județene. Se intervine pentru deszăpezire în Munții Orăștiei.

Precipitațiile căzute în ultimele ore sub formă de ploaie, lapoviță sau ninsoare nu pun deocamdată mari probleme drumarilor hunedoeni. Pe drumurile județene din Hunedoara se circulă, în continuare, bine, în ciuda zăpezilor care au căzut în ultimele 24 de ore. Dispeceratul de iarnă pentru Drumurile județene nformează însă că, în Munții Orăștiei a nins însă mai serios și este nevoie de intervenția utilajelor pentru curățarea drumurilor.

Potrivit datelor furnizate de către Dispeceratul Drumuri Județene al Consiliului Județean Hunedoara, se intervine pe următoarele tronsoane: 
* DJ 668A, în zona satului Târsa a nins și s-a depus un strat subțire de zăpadă, se acționează cu material antiderapant
* DJ 705A pe sectorul Costești – Sarmizegetusa Regia a nins mai consistent, în zonă se intervine cu un buldoexcavator pentru curățarea zăpezii depusă pe partea carosabilă
* DJ 686 spre stațiunea Râușor este polei pe șosea, în zonă se acționează cu material antiderapant
* DJ 687K Silvașu de Jos – Mănăstirea Prislop este, de asemenea, polei. Se acționează cu material antiderapant

”Momentan, pe restul drumurilor aflate în administrarea Consiliului Județean Hunedoara nu este nevoie de intervenții specifice sezonului de iarnă, carosabilul fiind uscat. Nici pe drumurile județene din Valea Jiului, aflate cu preponderență în zona montană, nu sunt probleme și se circulă bine”, se arată într-o informare a Dispeceratului drumuri județene din cadrul CJH.

Fotografiile sunt realizate în această dimineață pe DJ 705A Costești – Sarmizegetusa, sectorul Valea Albă – parcarea de la intrarea pe aleea pietonală spre situl Sarmizegetusa Regia.

[slideshow_deploy id=’27028′]