Fostul șef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, implicat într-un accident rutier pe centura Devei – a lovit cu maşina un microbuz care s-a răsturnat

Fostul şef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a fost implicat într-un accident rutier, marți, în Hunedoara, pe centura Devei.

Din primele informaţii, şoferul unei dubiţe ar fi vrut să întoarcă, fiind pe banda întâi, moment în care Traian Berbeceanu, care circula pe banda a doua, a intrat în plin în dubă, care s-a răsturnat.

Accidentul, în urma căruia nu au rezultat victime, s-a produs pe Calea Zarandului (DN7) din municipuiul Deva.

Cei doi şoferi au fost duşi la Poliţie pentru declaraţii.

Potrivit reprezentantului IPJ Hunedoara, șoferul autoutilitarei, în vârstă de 45 de ani, din Deva, nu s-a asigurat în momentul în care a schimbat benzile, cu intenția de a întoarce spre celălalt sens de mers, și a ieșit în fața mașinii conduse deTraian Berbeceanu.

„Conducătorul autoutilitarei a fost amendat cu 870 de lei și i-a fost reținut permisul pentru 60 de zile, a fost amendat cu 1.305 lei pentru lipsa ITP iar talonul autovehiculullui a fost reținut. De asemenea, a fost amendat cu 1.000 de lei pentru lipsa RCA și i-au fost reținute plăcuțele de înmatriculare”, a precizat Bogdan Nițu, purtător de cuâvnt al IPJ Hunedoara.

Sursa: romaniatv.net; a1.ro

[slideshow_deploy id=’13835′]