Liviu Dragnea: Autostrăzile să fie făcute de compania de drumuri, în regie proprie. Lucrările companiilor private înaintează prea încet

Autostrăzile să fie făcute de compania de drumuri a statului, pentru că lucrările companiilor private înaintează prea încet, a spus Liviu Dragnea duminică, într-o conferință de presă.
”I-am cerut domnului ministru al transporturilor să vorbească cu cei de la companie să se gândească în mod serios în ce măsură și cât de repede poate compania națională de drumuri să înceapă să lucreze în regie proprie, inclusiv autostrăzi. De prea mulți ani companiile mari încasează foarte mulți bani pe claim-uri””, a declarat liderul PSD la Târgu Jiu.
”Kilometrii de autostradă sunt mai puțini decât banii alocați”, a spus Liviu Dragnea, acuzând firmele private că tot contestă procedurile și că întârzie lucrările.
”Sper ca noul ministru al transporturilor să miște rapid lucrurile în direcția asta. Avem bani, avem dorință, avem plan, sunt proiecte, doar trebuie să se procedeze rapid”, a afirmat liderul PSD.
”I-am spus domnului ministrul să procedeze la fel și la CFR Infrastructură. Dacă păstrăm ritmul acesta, nici copii noștri nu vor putea să refacă rețeaua de cale ferată”, a adăugat Dragnea.

În aceeași conferință de presă, liderul PSD a anunțat că Olguța Vasilescu, refuzată de Klaus Iohannis pentru postul de ministru, va fi consilier al premierului pe probleme de infrastructură.

Sursa: hotnews.ro