Modernizarea sistemului de sănătate, pe agenda ședinței extraordinare a Consiliului județean Hunedoara

Președintele Consiliului județean Hunedoara, Mircea Bobora a convocat pentru joi, 07 martie 2019, de la ora 09.00, aleșii județeni într-o ședința extraordinară a Consiliului Județean Hunedoara. Pe ordinea de zi sunt cuprinse două proiecte privind modernizarea unor unități medicale aflate în coordonarea CJH, după cum urmează:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici și a documentației tehnico-economice pentru obiectivul de investiții „Modernizare și dotare laborator radiologie și imagistică medicală, laborator de medicină nucleară, extindere pentru cabinet pediatrie în cadrul ambulatoriului integrat al Spitalului Județean de Urgență Deva – județul Hunedoara”, Axa prioritară 8, Prioritatea de investiții 8.1, Obiectiv specific 8.1, Operațiunea A – Ambulatorii, Apel de proiecte POR/2017/8/8.1/8.1.A/1/7 regiuni;
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului „Modernizare și dotare laborator radiologie și imagistică medicală, laborator de medicină nucleară, extindere pentru cabinet pediatrie în cadrul ambulatoriului integrat al Spitalului Județean de Urgență Deva – județul Hunedoara”, Axa prioritară 8, Prioritatea de investiții 8.1, Obiectiv specific 8.1, Operațiunea A – Ambulatorii, Apel de proiecte POR/2017/8/ 8.1/8.1.A/1/7 regiuni, precum și a cheltuielilor legate de acest proiect;
  3. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanților Consiliului Județean Hunedoara în comisia de concurs și în comisia de soluționare a contestațiilor pentru ocuparea funcției de director medical la Sanatoriul de Pneumoftiziologie Geoagiu.

Proiectele supuse dezbaterii pot fi consultate pe site-ul instituției www.cjhunedoara.ro, secțiunea Ședințe CJH, Ședința din 7 martie.(Următoarea știre) »