Ultimul termen de înscriere a concurenților pentru ediția a VI-a a festivalului-concurs ”Fii star în țara ta” de la Vulcan

Dar puțin mai mult de o lună a mai rămas până la startul celei de-a șasea ediții a unuia dintre cele mai apreciate festivaluri artistice din Valea Jiului, FII STAR ÎN ȚARA TA ! Între timp evenimentul lansat la Vulcan de familia Antonela și Cătălin Țugulea a depășit amploarea unui festival local, acesta desfășurându-se în ultmii ani cu concurenți veniți din toată țara, iar începându cu anul 2018, concursuri similare, în franciză, au avut loc în mai multe localități din România și chiar peste hotare, la Londra (în Marea Britanie).

Pentru ediția din acest an, programată să aibă loc la Vulcan, în zilele de 20 și 21 aprilie, organizatorii au demarat deja etapa înscrierilor. Acestea se fac online, pe rețeaua de socializare facebook, în pagina special dedicată evenimentului. Organizatorii atenționează însă participanții care vor să să ia parte la festivalul concurs din 2019, că ultima zi de înscriere este 10 aprilie 2019, ora 12,00.

Potrivit președintelui Festivalului ”Fii star în țara ta !”, Cătălin Țugulea, la ediția din acest an, concursurile festivalului artistic vor avea următoatele secțiuni: muzică populară, muzică uşoară, muzică rapp, ansambluri de dansuri populare,trupe de dans modern, muzică folk, muzică instrumentală, teatru, poezie și duete.

Pentru mai multe informații legate de aceste eveniment, puteți contacta direct organizatorii pe adresa de email: hotelrestaurant_rustic.latugu@yahoo.com sau la numărul de telefon 0721455417. De asemenea, informații actualizate se pot obține consultând pagina oficială a evenimentului, respectiv: https://www.facebook.com/events/370882823458779/