PARTENERIAT ÎNTRE COLEGIUL NAȚIONAL „MIHAI EMINESCU”, PETROȘANI ȘI CLUBUL COPIILOR PETRILA PENTRU PROMOVAREA CULTURII ȘI TRADIȚIILOR LOCALE 

In data de 16.03.2019, 12 elevi de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Petroșani, care fac parte din grupul țintă al proiectului Erasmus +„Promotion Of Identity, Euopean Culture and Tradition” nr. ref. 2018-1-IT02-KA229-047925_3, au participat împreună cu  prof. Manea Ștefania (coordinator proiect) și dl. ing. Szedlacsek Rolland la activitatea organizată în colaborare cu Clubul Copiilor Petrila.

Sub coordonarea d-lui director prof. Chința Radu Dacian și a d-lui prof. Apostoiu Buru Alin-Constantin, aceștia au realizat suveniruri pentru colegii și profesorii din Grecia, de la 2 GENIKO LIKIO HORTIATI, Thessaloniki, care îi vor gazdui în prima mobilitate a proiectului în perioada 05-15.04.2019. Prin intermediul acestor suveniruri, elevii doresc să promoveze cultura și tradițiile locale, care este, de fapt, și tema proiectului. Această activitate se derulează în baza unui parteneriat între colegiul nostru și Clubul Copiilor Petrila.

18