Cupa Instituțiilor la fotbal pe teren sintetic – Petrila 2019

Fotbalul amator tinde să fie din ce în ce mai popular, indiferent de vârstele participanților sau de locul în care acesta se practică și aici ne referim atât la sălile de sport, cât și la terenul sintetic sau chiar pe gazonul clasic.

Orașul Petrila, în parteneriat cu Complexul Energetic Hunedoara, organizează pentru angajații instituțiilor o competiție a sportului rege, ajunsă deja la a III -a ediție în acest an, ”Cupa Instituțiilor” la fotbal pe teren sintetic. Trebuie să menționăm că instituțiile care participă nu sunt doar cele de pe raza orașului Petrila, invitația pentru participare fiind transmisă tuturor instituțiilor din Valea Jiului.

Singura condiție a echipelor înscrise este ca în lotul jucătorilor să nu activeze ca sportivi licențiați în niciun club sportiv, iar amatorii să fie apți din punct de vedere al sănătății pentru practicarea sportului.

”Vă aducem la cunoștință că în perioada 08.04.2019 – 21.04.2019 se va organiza și desfășura ”Cupa Institutiilor la Fotbal”, ediția a III-a. Înscrierile se pot face în perioada 27.03.2019 – 04.04.2019 și sunt invitate toate instituțiile din Valea Jiului. Precizăm că termenul limită pentru completarea și transmiterea fișei de înscriere este 04 aprilie 2019”, spun autoritățile petrilene.

Două săptămâni de maraton fotbalistic amator pe mirificile Chei ale Jiețului din Petrila, locația aleasă pentru desfășurarea competiției fiind terenul sintetic de la Cabana Jieț. Venind în sprijinul celor care doresc să participe la fotbalul petrilean vă informăm că instituțiile interesate pot transmite un mesaj în acest sens pe adresa de email: cultura.petrila@yahoo.com, pentru a putea intra în posesia documentelor necesare înscrierii.

Tragerea la sorți va fi în data de 04.04.2019 – ora 17:00, la Casa de Cultură ”Ladislau Schmidt” din Petrila. La fel ca și în celelalte ediții, vor fi puse în joc cupe, medalii și diplome și, bineînțeles, festivitatea premierii va fi însoțită de o masă tradițională și bună dispoziție.