Fotbal. Derby-ul etapei 14 la Vulcan cu Petrila

Etapa cu numărul 13 a Campionatului Județean de Fotbal Hunedoara nu a consemnat surprize, favoritele s-au impus în fața adversarilor, fie pe teren propriu, fie în deplasare. La Petrila, echipa Inter Petrila a obținut victoria cu 2 – 0 pe teren propriu, marcatori M. Filip (min 5) și M. Sîrb (min 85), în fața echipei Șoimul Băița, după o partidă în care ambele echipe au evoluat foarte bine.

Retezatul Hațeg, lidera clasamentului ligii a IV -a, a adus și scorul etapei cu numărul 13, 6 – 0 la Călan. Tot în deplasare, Aurul Brad câștigă cele trei puncte la Uricani iar CSM Mihai Viteazu Vulcan obține victoria pe final la Orăștie după un meci care s-a lăsat cu două etape de suspendare pe Dan Voicu, antrenorul vulcănenilor. Victorie și la Geoagiu (5 – 0) în fața studenților de la Petroșani.

Rezultatele etapei cu numărul 13 – Liga IV seniori:

După etapa cu numărul 13 clasamentul seniorilor se prezintă astfel:

Următoarea etapă, cea cu numărul 14, consemnează partida derby din Valea Jiului dintre CSM Mihai Viteazu Vulcan și CS Inter Petrila, programată pentru sâmbătă, ora 11:30. La nivel de declarații ambele echipe își doresc ca meciul să se dispute în teren.

Programul meciurilor etapei cu numărul 14, Liga IV – seniori: