Manager interimar la Teatrul Dramatic „I.D. Sârbu” din Petroșani

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Flaviu Bobora, a semnat astăzi dispoziția privind aprobarea rezultatului final al evaluării anuale a managementului la Teatrul Dramatic „I.D. Sârbu” din Petroșani.

Nota obținută de către managerul în funcție, actorul Cosmin Rădescu, în urma evaluării anuale este 6,37, aceasta rămânând neschimbată și după reanalizarea comisiei de contestații, care a decis respingerii contestației depusă de acesta. Având în vedere că prevederile legale impun o notă de minim 7 pentru posibilitatea continuării mandatului de manager, rezultatul evaluării lui lui Cosmin Rădescu atrage încetarea activității de manager a acestuia, conform prevederilor legale în materie și clauzelor speciale din contractul de management.

În consecință, începând cu data de joi, 25 aprilie 2019, prin dispoziție a Președintelui Consiliului județean Hunedoara, a fost numit un manager interimar la Teatrul Dramatic „I. D. Sârbu” din Petroșani în persoana actriței Irina Burghiu Anuțoiu. Aceasta a semnat un contract de management pe o perioadă de maximum 120 de zile, perioadă în care se vor face demersurile pentru organizarea unui nou concurs pentru ocuparea postului de manager al instituției de cultură din Valea Jiului. 

Conducerea Consiliului județean Hunedoara precizază, prin intermediul unui comunicat primit la redacție, că noul manager interimar, Irina Burghiu Anuțoiu a obținut nota 10 la proiectul de management pe care l-a depus în cadrul concursului organizat pentru ocuparea postului de manager în anul 2017, notă care o recomandă să conducă interimar cu bune și foarte bune rezultate această instituție de cultură.