Felicitări la 100 de ani de viață pentru Eugenia Vrânceanu din partea primarului Petroșaniului

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi a vizitat-o în cursul zilei de astăzi, pe doamna Eugenia Vrânceanu, un alt cetățean din comunitatea locală a Petroșaniului care a atins vârsta centenară.

Într-o fericită coincidență, aniversarea celor 100 de ani de viață au doamnei Eugenia Vrânceanu este marcată chiar cu prilejul Zilei Familiei. Tocmai de aceea, pentru că în marea familie a Petroșaniului, administrația locală acordă respectul cuvenit oamenilor remarcabili, primarul Tiberiu Iacob Ridzi a dorit să o felicite personal pe doamna Eugenia Vrânceanu la cea de-a 100-a sa aniversare.

”Este o deosebită onoare pentru mine să pot participa la un eveniment de asemenea valoare, cum este sărbătorirea celor 100 de ani de viață pe care i-a împlinit doamna Eugenia Vrânceanu. Constat că, în ciuda vârstei sale înaintate, doamna este foarte jovială și scurta mea conversație cu domnia sa mi-a făcut realmente o deosebită plăcere. O felicit, îi doresc sănătate și încă ani mulți alături de familia sa și, desigur, alături de familia petroșenenilor”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Pentru distinsa sărbătorită, administrația locală de la Petroșani a pregătit și un mic cadou, o diplomă de onoare și un frumos buchet de flori. Toate acestea i-au fost înmânate de către primarul Petroșaniului,.