Parada absolvenților, pe 31 mai, la Petroșani

Absolvenții claselor a VIII-a, respectiv a XII-a de la școlile, liceele și colegiile din municipiul Petroșani își vor da întâlnire vineri, 31 mai 2019, în centrul municipiului Petroșani, pentru unul din cele mai frumoase și mai emoționante acțiuni publice care au loc în comunitatea locală a Petroșaniului: ”Parada Absolvenților”.

Potrivit primarului Tiberiu Iacob Ridzi, administrația locală de la Petroșani i-a invitat pe toți absolvenții acestui an, de la ora 10,00 în fața sediului Primăriei municipiului Petroșani, de unde vor porni împreună într-o emoționantă paradă a absolvenților pe străzile din zona centrală a municipiului.

”Este un moment unic pentru o nouă generație de tineri absolvenți, așa cum este un moment unic pentru întreaga noastră comunitate, iar un astfel de moment nu poate fi sărbătorit decât împreună. Tocmai pentru că absolvirea liceului sau a gimnaziului este un moment important în viața adolescenților, dar și a orașului, vă aștept, vineri, 31 mai 2019, ora 10,00 în fața Primăriei de unde pornim într-o emoționantă paradă a absolvenților de clasa a VIII-a și a XII-a”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

O altă paradă, care-i va avea însă ca protagoniști pe cei mici, se va derula pe străzile din centrul Petroșaniului și sâmbătă, 1 iunie, tot de la ora 10,00 și va aduce în atenția locuitorilor cele mai frumoase costume de carnaval, într-un spectacol al copilăriei fericite.