Execuția giratoriului de pe DN66, scoasă la licitație

Consiliul Județean Hunedoara a încărcat în Sistemului informatic colaborativ pentru mediu performant de desfășurare al achizițiilor publice (SICAP) caietul de sarcini pentru execuția proiectului „Amenajare sens giratoriu la intersecția DN66 cu strada Dealului, Municipiul Petroșani, județul Hunedoara”.

„Am convingerea că acest proiect va rezolva problemele care țin strict de îmbunătățirea standardului de circulație rutieră și evitarea oricărei posibilități de a avea accidente în această zonă”, a declarat Mircea Bobora, președintele Consiliului Județean Hunedoara.

La rândul său, administratorul public, Costel Avram, subliniază importanța mobilizării exemplare a aparatului de specialitate din administrația județeană pentru realizarea acestui proiect.
„Am fost la fața locului cu președintele Mircea Bobora, în urmă cu două săptămâni am aprobat indicatorii tehnico-economici, iar acum scoatem la licitație execuția. Am promis și am arătat că ne ținem de cuvânt. Îmi doresc ca proiectele Consiliului Județean Hunedoara să fie realizate în ritm accelerat, pentru că am demonstrat că, dacă se vrea cu adevărat, se poate”, a declarat Costel Avram.

Amenajarea sensului giratoriu de la intersecția DN66 cu strada Dealului (intrarea spre orașul Petrila) este necesară pentru decongestionarea traficului la schimbarea direcției de mers din intersecție, fluidizarea circulației auto și pietonale, dar mai ales pentru scăderea riscului de accidente rutiere.

Valoarea investiției este de 700 de mii de lei, iar suma va fi asigurată din bugetul Consiliului Județean Hunedoara

Biroul de presă



(Următoarea știre) »