VICTHOR, un vulcănean pe scena de la ”Neversea 2019”

În mod cert, nu există iubitor de muzică din România și Europa de Este care să nu fi auzit de unul dintre cele mai mari festivaluri pe plajă de pe mapamond, care se desfășoară în aceste zile pe malul românesc al Mării Negre: ”Neversea”.

Evenimentul se bucură de participarea unor dintre cei mai în vogă muzicieni și DJ ai momentului, nume ca Akos, Jasse Jay, Yokoo, Adrien, Black Coffe, Guy Gerber și încă mulți alții, cu toții nemaiavând nevoie de nici o prezentare pentru fani.

Poate mai puțin cunoscut este faptul că între cei mai buni muzicieni prezenți anul acesta pe scena de la ”Neversea” este prezent și un tânăr muzician cu origini în Valea Jiului. Mai exact este vorba despre vulcăneanul Victor Răzvan Alstani, cunsocut în lumea muzicală drept ”VICTHOR”. proprietar al unei case de discuri, compozitor și interpret, Victor are muzica în sânge. Acesta este fiul unei respectate familii de muzicieni din Valea Jiului, profesorii Victor și Ileana Alstani. A debutat în cariera muzicală de la vârsta de 5 ani când a învățat să cânte la acordeon. Un an mai târziu, a început studiul pianului, atât în școala primară și gimnazială, cât și mai apoi la Liceul de Muzică și Academia de Muzică. Are o experiență în domeniul producției muzicale de 17 ani, timp în care pe lângă cariera solo și împreună cu formația sa, a lucrat cu muzicieni din întreaga Europă. Una dintre cele mai cunoscute piese ce poartă amprenta compozițională a lui VICTHOR este „De la capăt”, piesa interpretată de trupa Voltaj.

VICTHOR a urcat pe scena de la ”Neversea” încă din prima zi a festivalului, spre bucuria fanilor și a celor care-i apreciază muzica, dar și spre satisfacția vulcănenilor care-și pot revendica statutul de concitadini ai talentatului artist. Felicitări, VICTHOR !