Absolvenții de 10 premiați și în municipiul Hunedoara

Trei elevi din municipiul Hunedoara care au obținut media 10 la examenele de Evaluare Națională, respectiv de Bacalaureat, au fost premiați de Consiliul Local Hunedoara. Festivitatea de premiere a avut loc în cursul zilei de 30 iulie 2019, chiar în plenul ședinței de Consiliu local.

Doi dintre absolvenții de 10 ai municipiului Hunedoara au fost prezenți la acest eveniment. Este vorba despre Ariana Ioana Florea, elevă la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” (care a obținut media 10 la Evaluarea Națională) și Răzvan-Nicolae Vîrtan, elev la Liceul Teoretic „Traian Lalescu” Hunedoara (care a obținut media 10 la examenul de Bacalaureat). Cel de-al treilea absolvent de 10 al municipiului Hunedoara, Alexis Mihaloianis de la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” (care a obținut, de asemenea, media 10 la Evaluarea Națională) nu a putut fi prezent la această festivitate, fiind plecat la un concurs.

Având în vedere rezultatele de excepție obținute de trei elevi din municipiul Hunedoara, aceștia au fost premiați din bugetul local al municipiului Hunedoara cu suma de 1.000 lei fiecare – în semn de recunoaștere și apreciere a rezultatelor remarcabile obținute, dar și drept mulțumire pentru exemplul pe care îl dau comunității. De asemenea, aceștia au primit felcitări din partea primarului Dan Bobouțanu și a membrilor Consiliului local Hunedoara.