Accident MORTAL pe DN 7, între Orăștie și Sebeș. O căruță în care erau 5 oameni a fost spulberată de un camion. Unul a murit pe loc

Accident MORTAL pe DN 7, între Orăștie și Sebeș. O căruță în care erau 5 oameni a fost spulberată de un camion. Unul a murit pe loc.

O căruţă în care se aflau cinci oameni a fost spulberată de un camion, pe Drumul Naţional 7, la ieşirea din Orăştie spre Sebeş.

Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţulu Hunedoara, un camion a lovit o căruţă în care se aflau cinci oameni.

”În urma impactului dintre o căruţă în care se aflau 5 oameni, şi un camion, un bărbat de aproximativ 50 de ani a murit pe loc. Echipajele de pompieri ale Detaşamentului Orăştie şi Deva şi o echipa SAJ au intervenit pentru salvarea celor trei bărbaţi şi a unei femei răniţi în accident. Victimele cu multiple traumatisme, dar conştiente, sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Deva cu o autospecială de transport victime multiple şi cu o ambulanţă”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara. Circulaţia pe Drumul Naţional 7 a fost blocată temporar până la finalizarea cercetărilor. „Se circulă deviat pe un drum comunal ce iese la Halta Geoagiu.

Victimele rănite sunt la spital si urmează a fi investigate medical si identificate de poliţişti”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

ziarulunirea.ro