Expoziţe personală Anamaria Vereș, la Galeria de artă din Lupeni

Galeria de artă ”Iosif Tellmann” din municipiul Lupeni a găzduit, sâmbătă, 10 august 2019, vernisajul expoziţiei personale de artă plastică semnată Anamaria Vereş.

Autoarea, Vereş Anamaria este din Vulcan şi a participat la diferite expoziţii colective, aceasta fiind însă prima sa expoziţie personală de pictură. Temele abordate pe lucrările expuse la galeria de artă din Lupeni sunt unele foarte variate, de la flori, peisaje, balerine, păsăr sau animale, până la tele abstracte.

La vernisaj au participat membrii ai Asociaţiei Culturale ”Iosif Tellmann” din Lupeni, asociaţie din care face parte şi artista, Anamaria Vereș, familia şi prieteni ai acesteia, dar și numeroși iubitori de artă plastică. Ca de fiecare dată, la astfel de evenimente și administrația locală din Lupeni a fost reprezentată, prin consilierul local Rodica Câmpean, președintele Comisiei de Cultură din Consiliul local Lupeni.

Expoziția rămâne deschisă publicului și în următoarele săptămâni, putând fi vizitată gratuit de iubitorii de artă plastică.

Text și foto: Antoneta DUBAN