Trei zile de petrecere cu artiști și muzică pe toate gusturile, la Zilele orașului Uricani

Autoritățile locale de la Uricani au definitivat programul spectacolelor care se vor derula anul acesta, în cadrul Zilelor Orașului Uricani, eveniment care va avea loc în zilele de 23, 24 și 25 august 2019.

Astfel, în prima zi de concert, vineri, 23 august, între orele 18,00 și 22,30 pe scena în aer liber care, anul acesta, va fi amplasată la Uricani în zona noului centru al orașului (în fața blocului 13) vor urca renumiți rapsozi populari precum: Marian Șușca, Cornel Borza, Alisa Toma, Mirela Frățilă, Olguța Berbec și formația condusă de Doru Petrean. În deschidere, de la ora 18,00 pe scena Zilelor Orașului Uricani vor evolua artiștii din cadrul Ansamblului ”Floare de colț” de la Casa de cultură a orașului Uricani.

Tinerii soliști de muzică ușoară care se pregătesc la Casa de cultură din Uricani vor deschide și seria recitalurilor de sâmbătă, 24 august, de la ora 16,30. Mai apoi, de la ora 18,00 până aproape de miezul nopții, pe scena Zilelor orașului Uricani vor urca, într-o serie de concerte live, trupele: Vest, Quas, Nicole Cherry &Band, Cristi Minculescu cu Valter & Boro Band. Și anul acesta, la Zilele orașului Uricani revine Dinu Maxer (care este originar din orașul Uricani), acesta având și ”misiunea” de a fi gazda și prezentatorul spectacolului de sâmbătă seara.

În fine, pentru ultima zi de petrecere din cadrul ediției 2019 a Zilelor Orașului Uricani, organizatorii au programat un regal de muzică de petrecere. Astfel, duminică, 25 august, între orele 18,00 și 23,30 pe scena de la Uricani vor cânta Denisa Mureșan, Cristi Dules & Band, Andrei Calotă & Formația, Nicoleta Voica, Dan Nistor, Daniela Gyorfy și interpreta de muzică sârbească Miriana Iovicin. Prezentarea spectacolului va fi asigurată de Nicoleta Anculia. În deschidere, de la ora 16,00 vor urca pe scenă interpreții de muzică populară ai Casei de Cultură din orașul Uricnai.

Primarul orașului Uricani, Dănuț Buhăescu vă invită cu drag la Zilele orașului Uricani și vă așteaptă cu garanția unor trei zile de petrece la maxim, așa cum s-a întâmplat la fiecare ediție de până acum a acestui eveniment.