La Uricani, continuă lucrările de modernizare a drumurilor vicinale

Deși interesul publicului din orașul Uricani se concentrează în aceste zile pe desfășurarea activităților cuprinse în programul ”Zilelor orașului Uricani”, activitatea administrației locale în domeniul investițiilor publice își urmează, cu aceeași intensitate, cursul firesc.

Primarul orașului Uricani, Dănuț Buhăescu spune că și în acest zile de sărbătoare pentru comunitatea locală din Uricani, pe raza acestei localități, acolo unde există șantiere de investiții, se lucrează în ritm susținut pentru finalizarea acestora.

Spre exemplu, joi, 22 august, edilul uricănean a fost prezent pe șantierul de la Valea de Brazi, acolo unde sunt în plină execuție lucrările de asfaltare ale drumului de acces din DN 66A către locuințele aflate în zona fostului puț 8 de la Mina Valea de Brazi. Potrivit primarului Dănuț Buhăescu, aici se derulează lucrări de turnare ale celui de-al doilea strat de asfalt.

Acesta nu este singurul drum de acest fel pe care sunt efectuate investiții în modernizarea căilor de acces spre gospodăriile cetățenilor din zonele rurale ale Uricaniului. Primarul Dănuț Buhăescu precizează că un număr de 12 drumuri vicinale sunt prevăzute în proiectul realizat de administrația locală de la Uricani, prin intermediul fondurilor accesate în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL II). Cele 12 drumuri vicinale din acest program au termen de finalizare luna octombrie a anului viitor.