Judecătoarea Conta Mihaela Aurelia a fost desemnată președinte BEJ Hunedoara

În urma tragerii la sorţi din data de 4 septembrie 2019, efectuată la sediul Tribunalului Hunedoara, judecătoarea Mihaela Aurelia Conta a fost desemnată în calitate de președinte al Biroului Electoral Județean (BEJ) Hunedoara, constituit pentru alegerile prezidențiale din acest an.

Tragerea la sorţi a fost efectuată în şedinţă publică, direct pe funcţii, de către Preşedintele Tribunalului Hunedoara, judecătorul Mihaela Carmen Timișan, în conformitate cu prevederile art.18 alin. (2) din Legea nr. 370/2004, republicată, cu modificările şi completările ulterioare şi ale punctului 20 din Anexa, parte integrantă a Hotărârii Guvernului nr. 630 din 27 august 2019 privind aprobarea Programului calendaristic pentru realizarea acţiunilor necesare pentru alegerea Preşedintelui României în anul 2019

De asemenea, în urma tragerii la sorți, judecătoarea Andrea Crețu a fost desemnată drept locțiitor al Președintelui BEJ Hunedoara, iar judecătoarea Anca Lucia Stanciu a fost desemnată în calitatea de membru al BEJ Hunedoara.