Punct final la Petroșani pentru alte două proiecte de succes ale Crucii Roșii

Reprezentanți activi ai societății civile din municipiul Petroșani, voluntarii Subfilialei de Cruce Roșie din această localitate au derulat, în cursul acestui an, printre numeroase alte proiecte sociale, două acțiuni care au beneficiat de suportul financiar al Primăriei și Consiliului local al municipiului Petroșani.

Cele două proiecte au vizat, în principal, derularea unor activități de educație în domeniul sănătății și al acordării de prim ajutor, avându-i ca grup țintă pe tinerii de la unitățile de învățământ din Petroșani. În aceste zile, cele două proiecte ale voluntarilor de la Crucea Roșie Petroșani, intitulate ”Educație pentru sănătate” și, respectiv, ”Sanitarii pricepuți” au ajuns la final. Motiv pentru care un grup de reprezentanți ai Crucii Roșii împreună cu președintele Subfilialei de la Petroșani, Felicia Vitan, au ținut să aibă și o scurtă întâlnire cu primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, pentru a-i mulțumi pentru sprijinul acordat în derularea acestor proiecte.

”Am primit cu bucurie vizita tinerilor de la Crucea Roșie, cărora am avut astfel ocazia să le mulțumesc pentru derularea celor două proiecte implementate cu sprijinul financiar al administrației locale. Le-am mulțumit și pentru că sunt un exemplu de atitudine și acțiune pentru alți tineri din comunitatea noastră, dar și pentru că sunt o prezență constant pozitivă în tot ceea ce încercăm să facem la Petroșani, cu tineri și pentru tineri în mod special. Felicitări, încă o dată, membrilor de la Crucea Roșie – filiala Petroșani și mult succes în acțiunile viitoare”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.