Concert gratuit la Palat, cu Ducu Bertzi și Oana Sârbu, pentru seniorii Lupeniului

Sărbătoarea internațională a persoanelor vârstnice, marcată la nivel mondial pe data de 1 octombrie, va și anul acesta marcată corespunzător în comunitatea locală din municipiul Lupeni. Pentru că aici, după cum recunoaște chiar primarul Lucian Resmeriță, seniorii localității se bucură de atenția cuvenită din partea autorităților locale, Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Lupeni  va organiza pentru aceștia o seară specială, în atmosfera elegantului Palat Cultural ”Minerul”.

Astfel, pe data de 1 octombrie 2019, persoanele vârstnice domiciliate în Lupeni sunt invitate la evenimentele dedicate sărbătoririi Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice. Cu acest prilej, va avea loc și un inedit concert artistic susținut de doi artiști de excepție ai scenei muzicale românești: Ducu Bertzi și Oana Sârbu.  ”Este un concert artistic pe care-l oferim cu drag seniorilor din comunitatea Lupeniului, pe care-i invităm să vină alături de noi, oferindu-ne astfel onoarea de a-i felicita într-un cadru festiv, așa cum merită cu prisosință. Atmosfera de sărbătoare va fi completată cu numeroase surprize, prin care dorim, să ne arătăm respectul şi consideraţia faţă de părinţii, bunicii şi persoanele dragi nouă, ajunse la vârsta senectuţii și, astfel, să le mulțumim pentru întreaga lor contribuție la dezvoltarea municipiului Lupeni și a comunității noastre”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Evenimentul este gratuit pentru toți seniorii Lupeniului, dar pentru o bună organizare accesul în sală se va face pe baza invitațiilor care pot fi procurate, pe baza cărții de identitate, de toți cei interesați, de la Palatul Cultural Lupeni, începând cu data de 26 septembrie 2019, în intervalul orar 10,00-14,00.

Pentru ca toți doritorii să se poată bucura de întâlnirea cu cei doi apreciați artiști care vor concerta la Lupeni cu ocazia ”Zilei Vârstnicilor”, organizatorii informează că vor avea loc două spectacole simultane, de la ora 16,00 respectiv de la ora 19,00.

Foto: Arhivă eveniment 2018