ESTERA BUTNARIU A PLECAT DE ACASĂ – DACĂ AȚI VĂZUT-O SUNAȚI LA 112

La data de 29.10.2019, în jurul orei 18:00, la sediul Poliției Orașului Petrila s-a prezentat o femeie din Petrila, care a reclamat faptul că în data de 27.10.2019, în jurul orei 18:00, fiica sa, Butnariu Estera (foto), în vârstă de 16 ani, a plecat de la domiciliu, profitând de faptul că părinţii erau plecaţi de acasă, luându-şi mai multe articole de îmbrăcăminte şi telefonul mobil şi nu a mai revenit.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că minora a plecat voluntar de la domiciliu, iar în data de 29.10.2019, mama sa a luat legătura cu aceasta, minora comunicându-i că ”este bine” şi că nu doreşte să revină acasă.

La momentul plecării voluntare de la domiciliu (din Petrila), minora a luat mai multe articole de îmbrăcăminte (la momentul actual nu se cunosc caracteristicile acestora).

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,65 m, greutate aproximativ 62 kg., ochi căprui, păr şaten lung, față ovală.

În urma sesizării, poliţiştii au demarat de îndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistării minorei, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmăririi naţionale.