Centru internațional în cadrul Universității din Petroșani

Dezvoltarea relațiilor europene și a parteneriatelor internaționale constituie una dintre activitățile prioritare ale echipei de conducere a Universității din Petroșani. Drept dovadă că dezvoltarea unor astfel de parteneriate cu o seamă de universități din întreaga lume constituie un argument în acest sens este faptul că marți, 12 noiembrie 2019, Universitatea din Petroșani inaugurează un Centru internațional, sub sigla UPETIntPass.

”Inaugurăm la Universitatea din Petroșani un nou spațiu destinat programelor europene și relațiilor internaționale pe care le avem. Este vorba despre un spațiu pe care l-am amenajat în cadrul Programului Național de Cercetare-Dezvoltare, cu fonduri atrase de la Ministerul Educației Naționale. Este un proiect câștigat de Universitatea din Petroșani, proiect coordonat de doamna Oana Răvaș”, spune prof.univ.dr.ing. Radu Sorin, rectorul Universității din Petroșani.

Noul Centru Internațional al Universității din Petroșani va funcționa în clădire Corpului Administrativ al Universității din Petroșani, la etajul al treilea.