Dan Puric conferențiază pe 15 decembrie la Palatul Cultural din Lupeni

Într-o frumoasă întâlnire de suflet, intermediată de autoritățile publice locale din municipiul Lupeni, renumitul actor Dan Puric va fi prezent pe scena Palatului Cultural ”Minerul” din Lupeni în data de 15 decembrie 2019, începând cu ora 18,30.

Acesta va susține o conferință ce are drept tematică regăsirea identității naționale și se va derula sub genericul ”Câte ceva despre mine”. La această conferință sunt invitați să participe cetățenii municipiului Lupeni, intrarea fiind gratuită, pe bază de invitații. Invitațiile pot fi procurate, în fiecare zi până la desfășurarea conferinței, de la Palatul Cultural, în intervalul orar 10,00-14,00.

”Ne pregătim de foarte multă vreme pentru această întâlnire de suflet cu maestrul Dan Puric, un actor deosebit al scenei românești contemporane, dar mai ales un om excepțional, un spirit creștin sclipitor și un român adevărat. Mă bucur că îl putem avea ca oaspete pe Dan Puric la Lupeni, iar asta într-un moment în care ne pregătim cu toții să întâmpinăm marea sărbătoare creștină a Nașterii Domnului. Vă invit cu drag să luați parte la această conferință susținută la Lupeni de maestrul Dan Puric”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Evenimentul este realizat de Compania ”Dan Puric” și Primăria și Consiliul local al municipiului Lupeni. Producătorul spectacolului este apreciatul jurnalist local Ionuț Drăgotesc.