Tiberiu Fabius Kiszely – gânduri la finalul mandatului de prefect al județului Hunedoara

La festivitatea de instalare a noului prefect al județului Hunedoara, Vasile Potecă, eveniment care a avut loc în după-amiaza zilei de 11 decembrie la Deva, a fost prezent și de pe acum fostul prefect Tiberiu Fabius Kiszely.

La finalul mandatului de Prefect, acesta a adresat mulțumiri colectivului din Instituția Prefectului – Județul Hunedoara și din Serviciile Publice Comunitare, tuturor colaboratorilor din serviciile publice deconcentrate, structurilor Ministerului Afacerilor Interne și autorităților administrației publice locale, entităților private pentru buna colaborare avută în ultimii 4 ani, perioadă în care Tiberiu Fabius Kiszely a ocupat atât funcția de Subprefect, iar mai apoi pe cea de Prefect al Județului Hunedoara.

Am avut ocazia să lucrez alături de profesioniști desăvârșiți, oameni implicați în realizarea obiectivelor instituției prefectului. Întreaga mea activitate s-a bazat pe respectul față de cetățeni, instituția prefectului fiind un garant al respectării legilor. Îi doresc domnului prefect Vasilică Potecă succes în activitate și sunt convins că își va îndeplini atribuțiile onorantei funcții pe care o ocupa cu profesionalism, echilibru și respectând principiul legalității. Nu în ultimul rând, le mulțumesc reprezentanților mass-media pentru reflectarea corectă, promptă și echilibrată a activității mele. În încheiere, vă doresc tuturor multă sănătate, fericire alături de familiile dumneavoastră, putere de muncă și realizări în plan profesional. Sărbători Fericite!”, a declarat Tiberiu Fabius Kiszely.