Rectorul Universității din Oradea, prof.univ.dr. Constantin Bungău, Doctor Honoris Causa al Universității din Petroșani

Senatul Universității din Petroșani s-a reunit marți, 17 decembrie 2019, în ședință festivă, aceasta fiind ocazionată de ceremonia decernării titlului de ”Doctor Honoris Causa” al instituției academice din Valea Jiului, rectorului Universității din Oradea, prof.univ.dr. Constantin Bungău.

”Este o deosebită bucurie pentru comunitatea noastră academică faptul că distinsul nostru coleg, prof.univ.dr. Constantin Bungău, rectorul Universității din Oradea, a acceptat titlul onorific de Doctor Honoris Causa al Universității din Petroșani. Activitatea sa academică proeminentă și parteneriatul dezvoltat între Universitatea din Oradea și Universitatea din Petroșani, dar alte valori care-i caracterizează domnului profesor întreaga sa carieră și viață au stat la baza deciziei Senatului de a-i conferi cea mai înaltă distincție de onoare a Universității din Petroșani”, a declarat prof.univ.dr.ing. Radu Sorin, rectorul Universității din Petroșani.

Prof.univ.dr. Constantin Bungău este Rector al Universității din Oradea din anul 2012. Are 53 de ani și este doctor în științe inginerești al Universității din Cluj Napoca, specializarea Inginerie Mecanică, din 2001.

Prof.univ.dr.habil. Costantin Bungău, Rectorul Universității Oradea, este, de marți, Doctor Honoris Causa al Universității Petroșani.  Este cea mai înaltă distincţie academică.



(Următoarea știre) »