Mândrii colindători au trecut pragul INCD-INSEMEX

La case de gazde bune și oameni destoinici, și colindătorii vin cu mare drag pentru a vesti Sfânta Sărbătoare a Crăciunului și sosirea Noului An. Așa s-a întâmplat, în aceste zile și la INCD-INSEMEX Petroșani unde, pe poarta instituției atât de frumos aranjate și anul acesta pentru aceste zile de sărbătoare, au trecut mai multe cete de colindători.

De la copii ai unor școli din Petroșani, la tinerii de la Crucea Roșie și militarii de Detașamentul de Pompieri, cete de colindători au fost primiți cu drag și bucurie de către colectivul cercetătorilor de la această apreciată instituție a Văii Jiului și a României. De la directorul general George Artur Găman și întreaga echipă de conducere și până la fiecare dintre membrii acestui colectiv, gazdele de la INSEMEX s-au bucurat de momentele frumoase petrecute alături de colindători.

”Și anul acesta, mai multe grupuri de colindători au vizitat deja sediul INCD INSEMEX și ne-au cântat cele mai frumoase colinde. Plini de energie și de voioșie, colindătorii au animat atmosfera de sărbătoare prin colindele lor și prin urările de sfârșit de an pe care ni le-au făcut, transmițându-ne tuturor emoția Crăciunului. Desigur, Moș Crăciun a lăsat pentru fiecare dintre aceștia câte un cadou și îi va aștepta cu drag și în anul care va veni. Iar în ceea ce ne privește pe noi, cei de la INCD INSEMEX, vă dorim tuturor un Crăciun fericit și un An Nou plin de împliniri!”, a spus dr.ing. George Artur Găman, directorul general al INCD INSEMEX.