Shopping City Deva dă statul reducerilor și distracției

Shopping City Deva dă statul reducerilor, iar în perioada 31 ianuarie-2 februarie pasionații de shopping vor beneficia de prețuri tăiate cu până la 70%. Weekend-ul va aduce și alte surprize: întâlnire cu magicianul George „Funboy”, dar și cu perechea simpatică Invisible Men. Mai mult, cumpărăturile în valoare de 200 de lei se vor transforma în bilete la film.

Distracție alături de Funboy și Invisible Men

Sâmbătă, în intervalul 16:00-19:30, vizitatorii centrului comercial au parte de surprize și de un strop de magie. Astfel, aceștia sunt invitați să se distreze alături de George, semifinalistul show-ului Românii au talent, care va face trucuri cu cărți de joc și alte numere de magie care vor pune zâmbete pe chipurile celor prezenți la eveniment. Distracția continuă alături de Invisible Men, invitații de ce nu pot lipsi din fotografiile de impact.

 Reduceri de până la 70% în toate magazinele

Rafturile magazinelor sunt accesorizate cu cele mai cool articole reduse și așteaptă să fie luate acasă de cei mai doritori vizitatori ai mall-ului.  Astfel, pentru a-și completa garderoba cu articolele preferate, cei ce aleg să viziteze centrul comercial se pot bucura de prețuri tăiate cu până la 20% la Maxwear, iar în magazine precum Takko Fashion (până pe 2 februarie), EffectExitNew Yorker reducerile ajung până la 50%. Mai mult decât atât, doamnele se pot bucura de prețuri mai mici cu până a 70% la toate articolele selecționate ale brandului Penti.

Cei interesați nu trebuie să-și facă griji nici când vine vorba de încălțăminte, deoarece la Topshoes articolele de iarnă beneficiază de 30% reducere, iar la Salamander (până pe 31 martie), aceștia sunt întâmpinați cu reduceri de până la 50% la articolele selecționate. Mai mult decât atât, la Deichmann la o pereche achiziționată cea de-a doua beneficiază, automat, de 50% reducere, iar la două perechi achiziționate, cea de-a treia este gratuită.

Pentru ca outfit-urile să fie completate într-un mod armonios, la Optica Express sunt disponibile reduceri de până la 70% atât la ochelari de soare și rame, cât și la ochelarii de vedere ce includ rame, lentile și montajul acestora.

Îngrijirea personală este, de asemenea, un aspect care nu trebuie neglijat. Astfel, DM a pregătit oferte de nerefuzat: produsele Maybelline în valoare de minimum 60 de lei, aduc instant și un cadou, iar la achiziționarea produselor DANKMIT în valoare de minimum 35 de lei, norocoșii pot câștiga un aspirator Karcher, extragerea realizându-se prin tragere la sorți.

SMYK a pregătit reduceri de până la 70%, până pe 23 februarie la produsele pentru copii. De asemenea, Noriel oferă discounturi de până la 70%.

Pentru cei care doresc să redecoreze, Nobila Casa a pregătit prețuri speciale la articolele pentru casă, disponibile în limita stocului până pe 15 martie.

În perioada 1-16 februarie, fiecare sesiune de cumpărături poate aduce bilete la film. Shopping City Deva pune la bătaie 200 de bilete la cinema pentru primii 200 de clienți care fac cumpărături în valoare de minimum 200 de lei (cumulat pe maximum 5 bonuri). Pentru a primi biletul, clienții trebuie să se prezinte cu bonurile la Info Desk  în ziua în care au făcut cumpărăturile.