Kaufland: Proiect pilot pentru angajarea și integrarea persoanelor cu dizabilități

Kaufland pregătește pe lângă majorările salariale și un proiect pilot prin care dorește angajarea și  includerea persoanelor cu dizabilități.

Interesul de a contribui la un viitor sustenabil, inclusiv pentru piața locală a muncii, este dovedit și de eforturile depuse de Kaufland pentru a oferi o șansă la muncă și la o viață normală pentru cât mai multe categorii de public, printre care se numără și persoanele cu dizabilități. Pentru aceștia, compania a lansat recent un program de includere în câmpul muncii, prin care au fost create peste 500 de posturi adaptate diferitelor tipuri de dizabilități.

În plus, Kaufland a demarat și o serie de inițiative prin care își dorește să contribuie la susținerea dezvoltării sistemului educațional românesc. Unul dintre proiectele lansate în acest scop, cu sprijinul Academiei de Studii Economice București și a altor actori din mediul academic și comercial din România, își propune introducerea studiului dual la nivel universitar ca alternativă la învățământul tradițional existent în prezent pe acest segment.

Sursa: bugetul.ro