Senatorul Cristian Resmeriță face demonstrația votului dat de Carmen Hărău în favoarea moțiunii PSD și o acuză pe aceasta de minciună

Pentru că, în primele sale reacții publice după votul dat la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban, senatoarea PNL de Hunedoara, Carmen Elena Hărău i-a acuzat pe parlamentarii PSD Cristian Resmeriță și Laurențiu Nistor că au propagat în spațiul public un ”fake news” care acredita ideea că ar fi votat pentru căderea Guvernului liberal, președintele executiv al PSD Hunedoara a revenit astăzi asupra subiectului și a prezentat dovada concretă a votului dat de senatorul Carmen Eleonora Hărău.

Atât din fotografia prezentată presei locale de către Cristian Resmeriță, cât și din filmarea privind votul la moțiunea de cenzură de miercuri, 5 februarie, se vede clar faptul că senatorul Carmen Hărău a introdus bila albă în urna albă și bila neagră în urna neagră, fapt care înseamnă un vot categoric dat pentru adoptarea moțiunii de cenzură.

”Nu mă surprinde deloc faptul că doamna senator Hărău de la PNL a votat pentru căderea Guvernului Orban. Poate că și dumneaei, la fel ca și mulți alți colegi din aproape toate partidele parlamentare și-a dat seama de profunda incompetență a acestui guvern și a votat în consecință. Ceea ce mă surprinde este faptul că doamna Hărău minte ! După primele mele declarații de ieri, domnia sa a ieșit imediat și m-a acuzat pe mine și pe domnul deputat Laurențiu Nistor că i-am provocat o ambuscadă și am dat publicității un ”fake news” cu privire la votul pe care l-a dat la moțiune. Din păcate, așa cum reiese fără nici un dubiu din imaginile și filmările oficiale de la Parlament, cea care minte este chiar doamna senator. Sau, așa cum ar fi mai corect să-i spunem, doamna ”fake senator” !”, a declarat Cristian Resmeriță, președintele executiv al PSD Hunedoara.

Acesta apreciază că situația este cu atât mai gravă dacă ne putem imagina că, dacă doamna senator Hărău minte într-o situație atât de clară, de vizibilă, cum a procedat în alte spețe din activitatea sa parlamentară din ultimii 7 ani, mai puțin vizibile. ”Eu mă gândesc cu groază la cât ne-o fi mințit doamna senator Hărău în ultimii 7 ani, cu privire la alte aspecte ale activității sale. Și am și unele argumente certe când mă gândesc la acest lucru. Am să vă spun, cu altă ocazie, spre exemplu, cum a mințit doamna Hărău și pe la Ministerul Economiei și cum a reușit să influențeze numirea pe o funcție importantă de conducere de la CEH a unui coleg liberal care nu doar că nu are pregătirea necesară pentru această funcție, dar riscă să ducă ”în cap” activitatea Complexului Energetic Hunedoara”, a mai spus senatorul social-democrat Cristian Resmeriță.