Continuă programul de amenajare a parcărilor în municipiul Lupeni

În aceste zile, administrația locală de la Lupeni a dispus reînceperea lucrărilor pentru amenajarea de noi locuri de parcare pe raza localității. Proiectul își propune să crească numărul parcărilor rezidențiale din mai multe cartiere ale municipiului.

Primele lucrări demarate în cursul acestui an vizează amenajarea unor locuri de parcare în arealul blocurilor D1 și D2 de pe Bulevardul Tudor Vladimirescu.

Întrucât vremea ne permite, am început lucrările de amenajare a unor noi parcări în municipiul Lupeni. În prezent lucrăm în zona blocurilor D1 ŞI D2 de pe Bulevardul Tudor Vladimirescu. Numărul mare de autoturisme din localitatea noastră fac ca locurile de parcare să fie insuficiente, astfel că pentru a evita neplăcerile cu care se confruntă cetăţenii, în bugetul de anul acesta am alocat o sumă importantă pentru amenajarea unor noi locuri de parcare”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Pentru acest tip de investiții, Primăria municipiului Lupeni a alocat de la bugetul local al anului 2020 suma de 1.000.000 de lei.