Sărbătoare a sportului la ”Cupa Pro Parâng 2020” la schi de tură

Nici mai mult, nici mai puțin decât 27 de concurenți, pasionați ai schiului de tură, s-au aliniat duminică 24 februarie 2020, la startul tradiționalei competiții derulate de Asociația de Schi-Turism ”Pro Parâng” Petroșani, sub genericul ”Cupa Pro Parâng”.

Într-o atmosferă plăcută și condiții meteo bune, după cum ne-a informat Cazimir Radvanski, reprezentantul organizatorilor, concurenții grupați în cele două categorii de concurs au început ascensiunea spre pârtia B din stațiunea Parâng-Petroșani. ”Traseul cel mai solicitant, atribuit categoriei Elite, a ajuns la baza vârfului Parângul Mic prin pârtia Slima și retur spre punctul de sosire de la ApresSki pilon 17 telescaun vechi. Traseul Open dedicat schiorilor mai puțin experimentați a fost mai scurt, cu același punct de sosire. Spre bucuria noastră nu s-au semnalat nici un fel de incidente toți concurenții au trecut cu bine linia de sosire”, a precizat Cazimir Radvanski, președintele Asociației Pro Parâng.

La finalul competiției, au fost înregistrate următoarele rezultate:

Categoria OPEN  

  • sub 20 ani, masculin – Cernăianu Cristian Andrei – Locul 1;
  • 20-45 ani, feminin  – Băban Roxana – Locul 1;
  • 20-45 ani, masculin – Cernăianu Cristian Vasile – Locul 1; Drăgoi Ovidiu – Locul 2; Toth Lorand – Locul 3;
  • peste 45 ani, feminin – Sălceanu Claudia – Locul 1;
  • peste 45 ani, masculin – Zaharie Florin – Locul 1; Czimbalmoș Ernest – Locul 2; Ioniță Vasile – Locul 3;

Categoria ELITE

  • sub 20 ani,  masculin – Siloși Bogdan – Locul 1;
  • 20-45 ani, masculin – Anicăi Valentin – Locul 1, Coconea Toma – Locul 2; Siloși Cristian – Locul 3;
  • peste 45 ani, feminim – Viezuran Sinela – Locul 1;
  • peste 45 ani, masculin – Veress Ștefan – Locul 1; Codrea Gheorghe – Locul 2; Tecar Tănase – Locul 3;

Festivitatea de premiere, care s-a desfășurat într-o atmosferă de muzică și voie bună , a adus recompense în diplome și cupe pentru câștigător. Au fost acordate și diplome speciale pentru cele mai rapide evoluții și cel mai vârstnic participant, respectiv octogenarul Vasile Pancu.

Organizatorii mulțumesc pentru implicare și ospitalitate gazdelor de la ApresSki Parâng, partener la organizarea evenimentului și transmit felicitări  tuturor participanților care sunt așteptăți și la ediția din 2021.



« (Știre anterioară)