Trafic închis în perioada 17-27 martie, pe două străzi din Petroșani

Biroul de presă al Apa Serv Valea Jiului informează că, în vederea execuţiei lucrărilor de reabilitare a reţelelor de apă care fac parte din proiectul ”Modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în judetul Hunedoara (Valea Jiului) – 2014-2020” – pentru  contractul de lucrări ”VJ-CL-06 – Reabilitarea retelelor de apă și canalizare Petroșani Nord”, traficul rutier pe str. 13 Septembrie și str. Petru Maior din municipiul Petroşani, va fi închis în perioada 17.03.2020 – 27.03.2020 (inclusiv).

Reprezentanții operatorului de apă din Valea Jiului menționează că pentru lucrările din cadrul proiectului există, avize, aprobări necesare execuției, inclusiv Management de trafic aprobat de Poliția Petroșani.

”Apa Serv Valea Jiului își cere scuze abonaților din zonele afectate de aceste lucrări, pentru disconfortul cauzat și vă informează că aceste investiții vor avea drept rezultat îmbunătățirea calității serviciilor oferite beneficiarilor noștri. Vă mulțumim pentru înțelegere”, se mai arată în comunicatul ASVJ.