CAR Unirea IFN și-a redeschis activitatea directă de relații cu publicul

Începând cu data de 23 martie 2020, centrele de relații cu publicul ale CAR Unirea IFN din Valea Jiului, de la Petroșani și Vulcan, și-au redeschis activitatea.

Chiar și așa, din cauza pericolului cauzat de criza epidemiologică, au fost stabilite o serie de reguli pentru activitatea directă cu publicul. Astfel, la ghișeu este permisă prezența doar a unei singure persoane, pentru efectuarea de diverse operațiuni (depuneri de numerar pentru plata cotizației sau a ratelor, depunerea de documente în vederea obținerii de credite sau a înscrierii de noi membri, semnarea de contracte de finanțare etc.), celelalte persoane urmând să-și aștepte rândul în afara spațiului interior de la sediile CAR.

Reprezentanții Casei de Ajutor Reciproc Unirea IFN Petroșani recomandă, în continuare, celor care au posibilitatea, să efectueze plățile pentru rate sau cotizații direct în conturile bancare ale Casei și să evite, pe cât posibil, deplasarea la sediu pentru acest lucru. Pentru efectuarea plăților în sistem interbancar se va preciza pe OP, ca beneficiar: CAR UNIREA IFN PETROSANI, CUI 10914536, Adresa: Petroșani, str. 1 Decembrie 1918, nr.120, Județul Hunedoara, CP 332057, iar la explicații se va înscrie numele persoanei pentru care este efectuată plata. Conturile disponibile pentru plata on line în regim interbancar sunt:

  • BCR: RO47RNCB0165020175530001
  • FIRST BANK: RO39PIRB2202774945001000
  • BANCA TRANSILVANIA: RO16BTRL02201205P65850XX
  • UNICREDIT BANK: RO19BACX0000001728911000

De asemenea, cei care doresc să afle diverse informații privind oportunitățile de creditare sau să obțină orice altă informație de inters, pot face acest lucru utilizând adresa oficială de e-mail: carunireapetrosani@gmail.

În același timp, CAR Unirea IFN vine și cu veste bună pentru membrii săi, prin activarea unui nou tip de credit cu dobândă mică și zero comisioane. Pachetul este valabil în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale și este accesibil tuturor membrilor, indiferent de vârstă. Pentru a afla condițiile care care trebuiesc îndeplinite pentru accesarea creditului special de Paște și pentru verificarea situației personale, membri doritori sunt invitați să contacteze reprezentanții Casei, la telefon, prin e-mail sau, în ultimă instanță, la ghișeu.

Potrivit angajamentului asumat, CAR Unirea IFN are soluții financiare pentru fiecare !