Guvernul a decis PRELUNGIREA cu 12 luni a termenului de valabilitate pentru voucherele de vacanță

Guvernul s-a reunit astăzi într-o ședință pentru a adopta mai multe măsuri economice, în actualul context cauzat de epidemia cu COVID-19. Membrii Guvernului au discutat prelungirea valabilității cu 12 luni a voucherelor de vacanță, care ar expira în luna mai. Premierul Ludovic Orban a afirmat că speră în limitarea pandemiei până în vară, astfel încât, în sezonul estival, turismul să se poată relansa.

Guvernul discută, în şedinţa de joi, propunerea ministrului Economiei, Virgil Popescu, de prelungire a valabilităţii voucherelor de vacanţă.

”Noi dăm acest semnal către angajaţi şi către industria turistică, prelungim valabilitatea voucherelor, în speranţa că vom reveni la normal şi că sezonul estival va putea să permită repornirea turismului”, a spus Ludovic Orban.

”Perioada de valabilitate expiră în mai şi ni s-a părut normal să venim cu o prelungire, până în mai 2021, ca să poată fi reluată această activitate de turism”, a spus, la rândul său, Virgil Popescu, însă premierul Ludovic Orban afirmat că se va mai discuta despre perioada cu care vor fi prelungite voucherele.

Surse: stiripesurse