Casele de Ajutor Reciproc din Valea Jiului și-au dat mâna în vedea achiziției de ventilatoare mecanice pentru Spitalul din Petroșani

Conștiente de faptul că, prin însăși definiția lor de CAR au ca obligativitate într-ajutorarea oamenilor, cu atât mai mult în aceste momente dificile generate de criza sanitară, mai multe case de ajutor reciproc din Valea Jiului și-au dat mâna pentru a susține împreună comunitatea locală și persoanele aflate în suferință.

Prin contribuția comună a CAR Unirea Petroșani, CAR Parîngul Petroșani, CAR CFR Petroșani, CAR Lonea, CAR Retezatul Lupeni și CAR Straja Lupeni, vor fi achiziționate două aparate medicale de ventilație mecanică. Reprezentanți ai unităților CAR informează că deja s-a plătit și un avans de 70% din valoarea acestor aparate, urmând ca diferența să fie achitată la sosirea acestora în Valea Jiului. și așteptăm ca această aparatură să sosească la spital cât mai curând posibil.

Cele două ventilatoare mecanice vor fi donate Spitalului de Urgență din Petroșani, în semn de mulțumire pentru personalul medical aflat în prima linie a luptei pentru sănătatea locuitorilor din Valea Jiului, care, în mare parte, sunt și membri ai caselor de ajutor reciproc din Valea Jiului.