Top 8 trenduri din anii ‘90 care se reîntorc în 2020

Toate trendurile anilor ‘90 care ți-au plăcut sau dimpotrivă, pe care le-ai detestat, sunt acum pe podiumul prezentărilor de modă și sunt mai stylish ca niciodată. Au trecut aproape 30 de ani de când au apărut prima dată, iar revenirea lor arată modul în care industria de fashion funcționează și se reinventează (sau nu).

Iată cele mai importante trenduri care se reîntorc în 2020! Care sunt preferatele tale?

1.Cardiganul

Nu există nimic mai simplu decât un cardigan așezat pe umeri atunci când era prea răcoare pentru bretelele spaghetti ale rochiei. Versiunea actualizată din 2020 arată foarte chic purtată pe post de top. Poți alege unul de tip cropped și să îl asortezi cu o pereche de blugi mai largi. Vei obține astfel un look casual și relaxat.

2. Șosetele până la genunchi

 

 

Foarte populare în anii ‘60, acestea au avut o prima reapariție în anii ‘90, iar în prezent se pare că revin în tendințe.

Casele mari de modă au readus accesoriul demult uitat la rangul de statement. Așadar, uită de tradiționalele dresuri și încearcă șosetele până la genunchi, asortate la sandale, pantofi cu toc sau chiar teniși.

3. Chockerele din piele

 

 

Dacă nu ai avut șansa să explorezi viața de punkist, acum este momentul, deoarece chockerele mari din piele și cu lanțuri sunt din nou la modă. Dacă adaugi și un machiaj cu tuș negru, vei atrage cu siguranță privirile tuturor.

4. Bentițele groase

 

 

Accesoriile pentru păr erau extrem de populare, iar bentițele erau purtate de toate fetele. Acest trend a început să revină începând cu anul trecut, dar continuă și în aceste sezoane. Dacă adaugi o cordeluță elegantă din satin sau catifea sau una mai îndrăzneață cu perle și pietre semi-prețioase, ținuta ta va fi completă.

5. Adidașii cu platformă sau cu talpa groasă

 

 

Erau cu siguranță preferații celor care iubeau confortul, dar, în același timp, își doreau să arate cu câțiva centimetri mai înalți. Modelul a reapărut pe rafturi de câțiva ani încoace și se menține în tendințe.

Dacă vrei să fii în trend, alege unul dintre modelele de adidasi pentru Dama – Reverse.ro și include-i în ținutele tale de zi cu zi. Vei arăta nemaipomenit !

6. Rucsacele în formă de animăluțe

 

 

 

În materie de poșete, anii ‘90 au fost reprezentați de rucsace drăgălașe, inclusiv din pluș, în formă de animăluțe. Iată că acestea revin în colecțiile marilor designeri. Sunt perfecte pentru plimbările în parc și aduc un plus de distracție stilului tău.

7. Cleștii de păr

 

 

În ultimii ani, aceștia au fost folosiți pentru a ridica părul când nu voiai să-l uzi la duș, dar în urmă cu două decenii, erau cel mai chic accesoriu.

Sezonul acesta, însă, au revenit în lumina reflectoarelor, designerii folosindu-i pentru a accesoriza coafurile modelelor.

8. Treningurile 

 

 

Treningurile erau extrem de populare în anii ‘90 și iată ca acum se întorc. Acest lucru se datorează în mare parte stilului vestimentar sport casual, care a prins amploare.

Treningul este foarte versatil. Dacă îl porți cu o pereche de pantofi de sport și ochelari de soare, obții ținuta perfectă pentru o zi relaxată. În schimb, dacă îl combini cu accesorii, cum ar fi coliere statement, și încalți niște tocuri, obții un look unic pentru o seară în oraș.

În concluzie, dacă te cuprinde nostalgia când te gândești la anii ‘90, nu este nevoie, deoarece acum ai ocazia să-i retrăiești prin ținutele tale.

Sursa foto: unsplash.com, pinterest.com