Reprezentanții Apa Serv, respect pentru minerii Văii Jiului

Ca în fiecare an, reprezentanții companiei de apă din Valea Jiului au fost prezenți la manifestările prin care se respectă tradiția de a se omagia Ziua Minerului.

”Ceremoniile de depunere de coroane desfășurate astăzi, s-au vrut a fi o comemorare decentă a sufletelor minerilor care au plecat de lângă noi, părăsind această lume în întunericul subteranelor şi abatajelor. Aducem omagiul nostru pentru jertfa acestora și ne rugăm ca bunul Dumnezeu să-i odihnească în pace ! Adânc respect tuturor minerilor Văii Jiului!”, a declarat Cristian Ionică, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.

La evenimente dedicate Zilei Minerului care s-au desfășurat în cursul zilei de 6 august, reprezentanții Apa Serv Valea Jiului au fost prezenți la depunerile de coroane din municipiile Lupeni, Vulcan și Petroșani. La aceste ceremonii, ASVJ a fost reprezentat de Cristian Ionică – director general, Florin Donisă – director Departament Exploatare, Constantin Zaharia – șef Secția de Apă-Canal Lupeni-Uricani, Mihai Costel – șef Secția Apă-Canal Vulcan, Daniel Preda – serviciul Comunicare.