Dănuț Buhăescu și-a început oficial al cincilea mandat de primar al orașului Uricani

”Jur să respect Constituția și legile țării, să fac cu bună credință tot ceea ce stă în puterile și în priceperea mea pentru binele locuitorilor orașului Uricani. Așa să-mi ajute bunul Dumnezeu !” Cu aceste cuvinte, rostite luni, 19 octombrie 2020 la solemnitatea organizată în cadrul ședinței de învestitură a noului Consiliu local orășenesc de la Uricani, Dănuț Buhăescu și-a început oficial cel de-al cincilea mandat consecutiv în fruntea administrației publice locale a orașului Uricani.

Cu acest prilej, au depus jurământul de credință și cei 15 noi consilieri locali ai orașului Uricani.

În prezența subprefectului județului Hunedoara, Dorin Bretean și a secretarului Primăriei orașului Uricani, Flori Nelu Dănuț în sala de ședințe a Primăriei din Uricani a avut loc ședința de învestitură a noului Consiliu local al orașului Uricani, ședință condusă de decanul de vârstă al consilierilor aleși, Vasile Pătrășcoiu. Rând pe rând, consilierii locali ale căror mandate au fost validate atât prin votul cetățenilor, la alegerile din 26 septembrie 2020, cât și prin decizia instanței de judecată, au depus jurământul de învestitură. Astfel, componența noului Consiliu local al orașului Uricani este, începând cu data de 19 octombrie 2020, următoarea: Braia Corneliu, Pavel Dreghici Vasile, Pătrășcoiu Vasile, Clipici Gheorghe, Stanci Jenica, Boroghină Alin-Gheorghe, Cureș Liliala Maria, Calotă Andrei, Crișan Ion, Moraru Daniel, Perneș Andrei Gheorghe, Pârvan Ilie, Stănescu Ion, Zaharia Constantin.

”Încep astăzi alături de o echipă de consilieri formată din oameni apreciați în comunitatea noastră și cu o carieră profesională și personală la fel de respectată, în cel de-al cincilea mandat de primar al orașului Uricani, cu speranța că bunul Dumnezeu ne va da înțelepciune și ne va sprijini în demersurile noastre pentru dezvoltarea, în continuare, a orașului nostru și pentru creșterea nivelului de trai al cetățenilor. Știu că nu va fi un mandat ușor, așa cum nici cele de până acum nu au fost, dar am certitudinea că, prin sprijinul consilierilor locali, al funcționarilor din Primărie și, mai ales, al cetățenilor, vom putea realiza multe proiecte necesare pentru oraș și bune pentru oameni. Mulțumesc pentru încredere și pornim, de astăzi, la muncă, cu Dumnezeu înainte !”, a declarat Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.

Potrivit noilor prevederi legale, odată cu prima ședință de lucru a noului Consiliu local al orașului Uricani, care va avea loc în scurt timp, urmează să fie ales și noul viceprimar al orașului Uricani. Primarul Dănuț Buhăescu nu ascunde însă faptul că, fiind consecvent spiritului de echipă din organizația politică din care face parte, își dorește să continue activitatea de la Primărie și în următorii 4 ani alături de Corneliu Braia. Lucru care, în mod cert se va și întâmpla, având în vedere fie și doar simplul fapt că, tot ca urmare a votului primit din partea cetățenilor din Uricani, PSD are o majoritate categorică în noul Consiliu local de la Uricani.